31 d’agost 2009

Arenys de Munt, 13 de setembre del 2009: el principi de la nostra victòria

Foto02 El proper 13 de setembre del 2009 es realitzarà a l’Ajuntament d’Arenys de Munt la primera consulta popular sobre la independència de Catalunya. En primer lloc cal felicitar els patriotes del MAPA (Moviment Arenyenc per l’Autodeterminació) per aquesta iniciativa i a l’Ajuntament d’Arenys de Munt pel seu compromís democràtic en fer possible la realització d’aquesta consulta, exceptuant la vergonyosa oposició dels regidors del PSOE català a aquest exercici de democràcia.

Cal recordar també, que recentment la Mesa del Parlament del Principat va rebutjar, inclosos CiU i ERC, la iniciativa legislativa popular que van presentar i promoure les entitats CEL (Catalunya Estat Lliure) i DeuMil.cat per tal de convocar un referèndum per la independència al setembre del 2010. Han hagut de ser el MAPA i un ajuntament relativament petit com el d’Arenys de Munt que amb el seu exemple han demostrat a tots els nostres parlamentaris i líders polítics com es defensa la dignitat i la sobirania dels catalans. Ha quedat clar que si les consultes populars sobre la independència de Catalunya es volen realitzar, es poden realitzar. És qüestió de voluntat i compromís.

Des de Catalunya Acció farem tot el possible per a estendre aquesta iniciativa a d’altres ajuntaments de la nostra nació, i convertir així la campanya de referèndums municipals en les primàries de la nostra independència. Si no ha estat possible iniciar la nostra independència a través del Parlament de Catalunya, la nostra màxima institució, perquè els partits que diuen defensar Catalunya no han volgut, l'iniciarem amb la complicitat de tots aquells ajuntaments que ho vulguin.

Encoratgem tots els ciutadans d'Arenys de Munt a participar a la consulta en favor del sí a la independència. Tenen tot el nostre ànim i suport, perquè el proper dia 13 de setembre del 2009 no només aniran a votar els ciutadans d'Arenys de Munt, sinó que a través d'ells hi anirà a votar l'autèntic esperit de Catalunya, la de tots aquells catalans que anhelem la llibertat de Catalunya.

Per això animem tots els catalans a apropar-se a Arenys de Munt i omplir tots els seus carrers del sentiment de llibertat que els seus ciutadans simbolitzaran amb aquesta consulta. Si cada 11 de setembre els catalans commemorem el Dia de la Resistència, que el 13 de setembre del 2009 es converteixi en el principi de la nostra victòria: la independència de Catalunya.

Josep Castany
Director General de Catalunya Acció
Barcelona, 30 d'agost del 2009

Etiquetes