07 de maig 2011

1. Espanya no acceptarrà el concert econòmic
Els dirigents de Convergència encara es pensen que la majoria de catalans no hem anat a escola i creuen que es pot entabanar la gent amb aquesta absurditat de pretendre el concert econòmic amb Espanya. O sigui, Convergència va renunciar ara fa trenta anys al concert econòmic, en Mas va pactar el nou finançament amb en Zapatero i es pensen que ara Espanya, que necessita els diners dels catalans per a mantenir el seu tinglado, acceptarà el concert econòmic. Vejam si arriba el 2012, la mentida convergent cau i anem cap a la independència malgrat Convergència.

2. L’esperança per una Catalunya amb futur
Solidaritat teniu una cosa que al dia d'avui no la representa cap altre partit: l'esperança per una Catalunya amb futur, és a dir, independent, i en poítica tenir l'esperança del futur ho és tot. Per primera vegada després de la mort del dictador al capdavant de l'independentisme hi ha intel·ligència, determinació i il·lusió. Administreu-ho de forma coherent com si fos un tresor i poc a poc us anireu guanyant la confiança dels catalans.

3. La Vanguardia en català
Considerant el que ha estat i és La Vanguardia, sempre al servei d'Espanya, el fet de que l'hagin de fer en català és una gran derrota dels botiflers. Tot i així La Vanguardia seguirà essent un mitjà espanyolitzador i assimilador, però ara almenys en català. Canvien de llengua, no de pensament. El comte Godó diu que ser independentista és un esnobisme. Tenint present que el comte és un especialista canviant-se de jaqueta segons les circumstànciesi i fent la gara-gara al poder de torn, és molt indicatiu que ara La Vanguardia surti en català. Després de molts anys de resistir el vent comença a bufar al nostre favor i els nostres enemics comencen a olorar la derrota.

Etiquetes