21 de novembre 2011

1. Què celebrava CiU?
Em pregunto què celebraven ahir els de CiU? Diuen que han guanyat les eleccions generals a Catalunya, quan les eleccions generals són a tot Espanya, les ha guanyat el PP i CiU no té cap força a Madrid amb els seus flamants 16 diputats que no podran fer ni de figurants de la divina comèdia a la cort espanyola. I a sobre, ahir els militants convergents cridant independència davant d'un Duran que diu que el dret a decidir no inclou la independència i en Mas que diu que la independència dividiria Catalunya. Diria que hi ha molta gent que s'ho ha de fer mirar o que s'ha equivocat de vocació i sense saber-ho superen les escenes dels germans Marx.

2. En Mas només explica el que vol
En Mas menteix intencionadament quan diu que la situació de les finances de la Generalitat és culpa del tripartit, i tothom s'ho creu quan només és mitja veritat. La precària situació financera de la Generalitat és deguda als incompetents del tripartit per gastar molt més del que ingressaven (i la crisi immobiliària ha posat en evidència la seva incompetència) i també és deguda a la sagnia fiscal que en Mas ha callat durant molts anys, que implica que el govern de Madrid es queda cada any el 30% dels impostos pagats pels catalans i que per tant aquests diners no vagin a parar als pressupostos de la Generalitat. Sr. Mas no tots ens empassem les seves mentides, pastanagues electorals i justificacions de mediocre administrador. És vostè i el seu partit el que amaga l'espoliació fiscal als catalans i els intenta convèncer d'unes retallades totalment innecessàries.

3. Governants acomodats
A Catalunya, per a sortir de la crisi, no cal fer retallades; paguem impostos més que suficients per a disposar d'un pressupost decent. El que hem de fer els catalans és retallar la quantitat d'inútils i incompetents que ens han governat i que encara ens governen, i que han esta els responsables d'arribar a la situació actual per permetre l'espoliació fiscal anual del 30% dels impostos pagats pels catalans. Cal retallar governants penques, inútils i incompetents. Segur que tots plegats aniríem millor.

Etiquetes