01 de desembre 2011

1. Espanya ens roba, Sra. de Gispert?
La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, de CiU, ha prohibit als diputats de Solidaritat que diguin des del faristol que "Espanya ens roba" perquè el diputat Cañas de Ciudadanos ho considera una injúria a l'estat espanyol.

El que és una injúria per als catalans és que la Sra. de Gispert cobri més de 100.000 l'euros l'any i no sàpiga el que és la llibertat d'expressió d'un parlamentari en un parlament democràtic. El que és una injúria per als catalans és que ella fes el pallasso en nom de tots els catalans vestint-se de fada madrina en una entrevista al diari estranger El País i que encara no l'hagi fet dimitir ningú per no tenir ni la més mínima consciència del càrrec que ostenta.
Doncs seguirem dient que Espanya ens roba i seguirem dient que Convergència silencia aquest robatori des de fa molts anys. El que és una autèntica injúria són les retallades que Convergència està aplicant als catalans mentre el govern espanyol s'apropia cada any del 30% dels impostos pagats pels catalans. Ara el nostre flamant president Mas, del dèficit fiscal, de l'espoliació fiscal, en diu "sagnia fiscal", però resulta que al Parlament no es pot dir que Espanya ens roba.

Sr. Mas, un nombre molt important i creixent de catalans n'estem tips de polítics mediocres com vostè que amaguen les xifres dels impostos pagats pels catalans que cada any s'apropia Espanya i que farien del tot innecessàries les retallades que vostè està aplicant a una població prou soferta per la crisi. Si vostè no sap defensar amb el coratge i dignitat suficients els interessos econòmics dels catalans, plegui d’una vegada, i no faci el ridícul escudant-se darrera el poble en voler convocar un referèndum pel seu, fracassat ja d’entrada, pacte fiscal.

2. Artur I “L’Auster”
El govern d'Artur I "L'Auster", està aplicant retallades com si Catalunya fos Grècia o Portugal quan la nostra economia s’assembla més a Dinamarca. Tot, perquè permet, sense ni obrir la boca ni denunciar-ho, que cada any l’Estat es quedi amb el 30% dels impostos pagats pels catalans (uns 20.000 milions), que només han servit per convertir Madrid en el motor de l'economia espanyola i Espanya en la sodoma i gomorra dels AVEs mentre aquí encara hem de portar les mercaderies pedalant en bicicleta i pagant peatges a dojo.

Sr. Mas, vostè va ser l'inepte que va pactar amb en Zapatero, amb nocturnitat i a esquenes del Parlament, el sistema actual de finançament; i a més, com a bon catalanet babau se'l va creure. I per acabar de fer el ridícul va fardar davant dels catalans de que havia obtingut un gran acord de finançament. Ara no se'ns presenti com el gran president responsable, que encara hi ha catalans que tenim memòria, sabem comptar els dits que tenim a cada mà i sabem distingir entre un autèntic líder i un pobre titella incapaç de defensar els impostos que s'han guanyat els catalans amb el seu treball.

Etiquetes