21 de setembre 2011

1. Excuses de mal pagador
El conseller Recoder diu que la construcció de la línia 9 del metro s'atura perquè no hi ha diners per a pagar-la; diu que costa més d'1 milió d’euros diari. El dèficit fiscal és de 60 milions diaris. Sr. conseller, deixin de fer el pallasso en nom dels catalans i treballin per la independència, única possibilitat de redreçament nacional i econòmic.

2. Asfíxia financera i independència
El tripartit ha fet una gestió pèssima dels diners públics que ha acabat amb un dèficit pressupostari (diferència perquè gasta més del que ingressa) de més de 8.000 milions d’euros. A banda d'això el govern català es deixa prendre cada any pel govern espanyol uns 20.000 milions. És a dir, tot i la inoperància del tripartit encara tindríem superàvit si els nostres governants defensessin els interessos dels catalans, que a nivell econòmic significa que no permetin que ens fotin els impostos. Sense dèficit fiscal podríem doblar el pressupost de sanitat o quadriplicar el d'educació. El que molta gent encara no ha entès, és que l'asfíxia financera de la Generalitat i l'empobriment dels catalans només es resol amb la independència.

3. Espanya rebentarà pels diners
Lamentablement els catalans ens enfonsarem econòmicament amb Espanya (com el Titanic, on Convergència són els violinistes que anaven tocant la música mentre el vaixell s'enfonsava). I quan estiguem amb el cap sota l'aigua (empobrits com a rates) aleshores reaccionarem i molta gent veurà que l'única sortida és la independència. No tingueu cap dubte que aquesta situació econòmica porta al trencament d'Espanya, i en conseqüència, a la nostra independència. Sempre ho he dit: "Espanya rebentarà pels diners".

Etiquetes