17 de juny 2011

1. Les xifres són les xifres
Les xifres són les xifres i no hi ha cap economia que pugui prosperar perdent un 10% anual de la seva riquesa de forma sistemàtica. L'espoliació que patim és com si a cada català el seu veí se li quedés el 30% del seu sou. Doncs això és el que calla el Sr. Mas, i abans de defensar els catalans prefereix fer retallades.

2. La boira messella
La llibertat comença per un pensament nítid i un to adequat, i la independència de Catalunya és fruit de la llibertat. Cal escampar la boira messella que hi ha instal·lada a Catalunya des de fa trenta anys entre els nostres governants, i és una boira molt densa.

3. La millor política social
La millor política social per als catalans és la independència, que ens permetrà augmentar un 50% el pressupost de la Generalitat i no haver de patir retallades absurdes.

4. Tot té un motiu
La situació política i econòmica que patim actualment va començar fa 30 anys amb la "transición" beneïda pels nostres polítics, i ara s'ha posat en evidència pel solapament de la crisi immobiliària, la crisi colonial (l'espoliació fiscal) i la crisi internacional. S'ha de ser molt barrut per imposar unes retallades com les que proposa en Mas a una població que ja pateix una espoliació de 20.000 M€ anuals.

5. Indignats
La gent ja es pot anar queixant i fent manifestacions i concentracions que mentre no siguem independents seguirem empobrint-nos i patint retallades per part del govern col·laboracionista de CiU. Catalunya no necessita retallades; el que necessita és que Espanya deixi de saquejar-nos per sempre més.

L'espoliació fiscal només es resoldrà amb la nostra independència i només amb la independència es poden evitar les retallades perquè disposarem del 100% dels recursos generats pels catalans. Una altra cosa és quan se n'adonarà la gent. Quant més tardin més patiran ells i els seus fills. És així de senzill.

6. El nostre futur
Seguirem treballant per a obrir els ulls als catalans davant les falsedats i renúncies dels que ens volen mantenir a Espanya per activa o per passiva quan només podem tenir un futur col·lectiu si tenim un Estat Català independent.

7. Espanya és una entitat en fallida
Espanya és un projecte i una entitat en fallida. Fins i tot des d'Alemanya els han de dir com s'han de portar les finances de la Gran Espanya per a no enfonsar-la. Espanya va a la deriva política i econòmica després de 30 anys de restauració borbònica i la festa de l'Espanya de les autonomies s'ha acabat. Només un governant insensat (o venut) voldria seguir formant part d'Espanya.

Etiquetes