20 de juny 2011

1. Retallades i espoliacíó
El govern dels millors dedicarà el 2011 només 11,9 M€ a la comarca del Berguedà, quan el govern dels millors es deixa prendre 60 M€ diaris pel govern del Madrid, sigui del color que sigui. I després en Mas diu que cal fer un esforç col·lectiu. El que ha de fer un esforç és el nostre govern defensant els interessos dels catalans i que es deixi de fer el ruc aplicant retallades innecessàries. http://ow.ly/5maKw

2. Entre CiU i Esquerra, el país panxa enlaire
Entre Esquerra que va prioritzar el pacte amb el PSOE per davant de Catalunya i Conveniència que prioritza el pacte amb el PP per davant de Catalunya, que ningú es sorprengui que tinguem el país panxa enlaire i fet una piltrafa. No ens cansarem de repetir-ho: el país ens falla per dalt, pels comandaments, i mentre no rellevem els caradures que deixen sempre Catalunya en un segon terme no ens en sortirem.

3. La hipocresia de Jordi Pujol
Jordi Pujol diu: "Hi ha un problema nostre de dèficit fiscal, a veure si d'una punyetera vegada tothom se n'assabenta. Catalunya Acció diu: "Sr. Pujol, bé que va callar sobre el dèficit fiscal quan vostè governava. Vejam si d'una vegada deixa de fer la puta i la ramoneta amb el futur dels catalans que ja n'estem farts de tanta hipocresia i falsedats en nom dels catalans"

Etiquetes