29 de juny 2011

1. Denunciar sense compassió
Mentre la gent que vol la independència voti partits que no fan res per a portar-nos cap a la independència, com han demostrat fins ara Esquerra i Convergència, seguirem encallats en aquest pou que es diu Espanya i on ens empobrim com a nació i com a societat cada dia que passa. Mentre la gent voti els que fan el contrari del que diuen no ens en sortirem. Per això és tan important denunciar sense compassió i sense por l'estafa que ha resultat ser Esquerra des del 2003 i l'estafa que està resultant ser CiU pel que fa a la defensa dels interessos nacionals i econòmics dels catalans, que per si algun despistat encara no ho sap, com el mateix Pujol, només es poden defensar a partir de la nostra independència. El que han fet Esquerra pactant amb el PSOE en dos tripartits i el que està fent CiU en nom dels catalans és de vergonya.

2. Darrera enquesta sobre la independència
Segons la darrera enquesta del CEO sobre la independència (http://www.avui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/429325-el-429-dels-catalans-votaria-a-favor-de-la-independencia.html), el 42,9% dels catalans (el 60% dels votants) votaria a favor de la independència. Això sense cap campanya institucional a favor, amb Esquerra havent-se carregat la il·lusió que van generar al 2003 al pactar amb el PSOE i CiU frenant la Llei d'Independència i aplicant retallades en lloc de tallar l'espoliació fiscal. És possible que algú encara no sigui capaç d'identificar on tenim el problema, el tap, l'embús, els catalans?

3. En Mas i la majoria social que mai troba
El 43% dels catalans (el 60% dels votants) votaria sí a la independència en un referèndum. A en Mas l'han votat el 22% dels catalans (el 38%dels votans). Després en Mas diu que no hi ha majoria social. El que no hi ha Sr. Mas és coratge, valentia i sobretot lideratge, virtuts que mai pot tenir un regionalista (versió regional d'un espanyolista) i retardatari de la nostra independència com vostè.

Etiquetes